Δωρεάν Αποστολή Για Επισκευές Smartphone , Tablet , Laptop , pc

Για να γίνει ποιο οικονομική η επισκευή σας στα καταστήματα Eyephone πανελλαδικά.

Η αποστολή τον συσκευών Smartphone , Tablet , Laptopέως 2κιλά θα είναι δωρεάν . Και τα δέματα που είναι πάνω από 2κιλά, η χρέωση θα είναι ανάλογη με το βάρος . Μην ανησυχείτε πηγαίνετε στην Speedex και θα γίνεται κάποια έκπτωση στην μεταφορά προς εμάς .

Με την παραλαβή της συσκευή σας θα γίνεται ένας αρχικός τεχνικός έλεγχος και μια άμεση ενημέρωση με ένα τελικό κόστος επισκευής .Σε περίπτωση που δεν συμφωνήσετε με το κόστος επισκευής η ή συσκευή σας είναι αδύνατο να επισκευαστή θα υπάρχει η χρέωση στα 20 € για το τεχνικό έλεγχο και τα μεταφορικά . Σε Περίπτωση που επισκευάζεται η συσκευή σας και συμφωνήσουμε στο κόστος επισκευής δεν θα υπάρχει κόστος τεχνικού έλεγχου , και ούτε μεταφορικά .

Φόρμα επισκευής Eyephone

Για να μας στείλετε μια προβληματική συσκευή σας παρακαλώ κατεβαστέ την φόρμα επισκευής να την συμπληρώσετε και να την βάλλεται μαζί με την συσκευασία που θα μας στείλετε

Τα Eyephone Store έχουν συνεργασία με την μεταφορική εταιρία Speedex όταν επικοινωνήσετε με την Speedex Τους ενημερώνετε ότι θα είναι με χρέωση παραλήπτη . Όλες οι αποστολές είναι δωρεάν για δέματα έως 2 κιλά ενώ αν πρόκειται για πιο βαριά δέματα προσφέρουμε προνομιακή έκπτωση . Καλέστε την Speedex Στο τηλεφωνώ επικοινωνίας 801 11000 11 για να μάθετε το κοντινότερο κατάστημα σε εσάς

Διεύθυνση αποστολής

Κατάστημα : EyePhone

Διεύθυνση : Μεταξά 37

Περιοχή : Γλυφάδα

Τκ : 16674

Η περισσότερες επισκευές γίνονται την ιδία μέρα λόγο του μεγάλου μεγέθους ανταλλακτικών που διαθέτουμε .

Για επισκευές σε σημείο μητρικής πλακέτας με πρόβλημα από υγρασία η και άλλα προβλήματα μπορεί να χρειαστούν έως και 7 ημέρες για να ολοκληρωθεί η επισκευή σας .

Με την ολοκλήρωση της επισκευής και επιστροφή σε εσάς η τρόποι πληρωμής μπορούν να γίνουν με αντικαταβολή , κατάθεση σε τράπεζα η μέσω PayPal . (Για κατάθεσητραπέζης θα πρέπει να μας αποστέλλεται την απόδειξη αγοράς με φαξ)