Εγγύηση και Επιστροφές προϊόντων

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ -  RMA

Για να αντικατασταθούν ελαττωματικά προϊόντα θα πρέπει να μας τα επιστρέφετε σε άριστη κατάσταση εμφανισιακά, όπως ακριβώς σας τα παραδώσαμε.

Επιστροφές γίνονται δεκτές κατόπιν επικοινωνίας σε διάστημα 14 ημερών από την ημέρα που παραλάβατε το προϊόν. Το στέλνετε πίσω με δικά μας μεταφορικά έξοδα με τις εταιρίες κούριερ ACS. 

Αν θέλετε επιστροφή χρημάτων γράψτε στην φόρμα επιστροφής την τράπεζα συνεργασία σας και τον αριθμό του τραπεζικού σας λογαριασμού σε μορφή ΙΒΑΝ. Τα μεταφορικά έξοδα δεν σας επιστρέφονται.

Αν παραγγείλατε λάθος προϊόν τότε στέλνετε πίσω το προϊόν με δική σας χρέωση των μεταφορικών.

Σε ελαττωματικά προϊόντα μετά την πάροδο 14 ημερών ισχύει η εγγύηση αντιπροσωπείας πρέπει να επικοινωνήσετε με την αντίστοιχη αντιπροσωπεία για αλλαγή ή αν αυτό δεν είναι δυνατό μεσολαβούμε εμείς και επιβαρύνεστε όλα τα μεταφορικά έξοδα εσείς.

Σε ελαττωματικά προϊόντα δικιά μας εισαγωγής προσφέρουμε εγγύηση 3-24 μηνών άμεσης αντικατάστασης και τα μισά έξοδα επιστροφής ελαττωματικών προϊόντων επιβαρύνουν τον πελάτη. Το στέλνετε με δική σας χρέωση και το στέλνουμε με δική μας. 

Η εγγύηση(σε μήνες) φαίνεται κάτω δεξιά στην σελίδα κάθε προϊόντος.

Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα RMA και εκτυπώστε την ή αντιγράψτε την σε ένα χαρτί και την συμπεριλαμβάνετε μαζί με το προϊόν που είναι για επιστροφή.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ RMA