Κορυφαίες πωλήσεις

Κατηγορίες

Πληροφορίες

Κατασκευαστές

Προσφορές

Προμηθευτές

Κατηγορίες

Όπως είναι γνωστό, στα πλαίσια της έκθεσης CES, η Samsung παρουσίασε τις πρώτες συσκευές Galaxy μετά τα γεγονότα με το Galaxy Note7 που είχαν ως αποτέλεσμα να αποσυρθεί από την αγορά και βεβαίως δεν χάσαμε την ευκαιρία να τις δούμε από κοντά.
Οι πρώτες ασύρματες ψείρες της Apple, άργησαν λίγο περισσότερο από όσο περιμέναμε. Μιας και έχουν διατεθεί στην αγορά, καλό είναι να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι πόσο θα τους κοστίσει αν χάσουν ένα από τα δύο ακουστικά
Μετά από ένα μήνα δοκιμών, η έκδοση 10.2 του iOS είναι διαθέσιμη για κατέβασμα από όλα τα συμβατά iPhone, iPad και iPod Touch.
Δεν περνάει μέρα χωρίς να κυκλοφορήσει μία νέα φήμη για το επερχόμενο Galaxy S8 της Samsung, αφού αναμφισβήτητα, πρόκειται για την σημαντικότερη κυκλοφορία της Νοτιοκορεάτικης εταιρείας μετά το φιάσκο με το Galaxy Note7 και την απόσυρση του από την αγορά.
Αν και ακόμα περιμένουμε το αποτέλεσμα της έρευνας της Samsung, σχετικά με την αιτία που το Galaxy Note 7 είχε τόσο… εκρηκτικό ταπεραμέντο, μία ανεξάρτητη εταιρεία που ειδικεύεται σε κατασκευαστικά εργαλεία και υπηρεσίες, αποσυναρμολόγησε μία τέτοια συσκευή και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το πρόβλημα δεν ήταν τελικά η μπαταρία, όπως πίστεψαν πολλοί, αλλά κάτι άλλο.
Showing 1 to 5 of 22 (1 Pages)